Jump to content

Clio 3 , ljepljive trake vanjske kod prozora


Clio 1.2 Tce www

Recommended Posts

Pozdrav , moje pitanje se odnosi na ljepljive crne nazovimo trake kod modela clia 3 phase 2 a izvedba 3 vrata , nalaze se izvana na prednjim vratima kod vozačeva i suvozačeva stakla .Zanima me od kojega su materijala , da li se jednostavno skidaju - odljepljuju , gdje ih mogu nabaviti i dali iste mogu upotrebiti za lagano ušminkavanje auta odnosno naljepiti ispod haube ispod svjetala i straga na zadnjem blatobranu kod tablice . Hvala

Link to comment
Share on other sites

darkline u Splitu ,radi tamnjenje sajbi,carbon trake sto god pozelis

Edited by vedranST
Link to comment
Share on other sites

Evo , prvo hvala na prjedlozima , danas u Splitu u srid bila dana razbili mi staklo na prednjim vratima od vozača otuđilo robu od moje curice i pepeljaru , držač od navigacije i daljinski upravljač od Tomtom navigacije , auto je clio 3 phase 2 Tce , tako da mi trebaju navedeni djelovi !

Link to comment
Share on other sites

a isusati koje si ti sriće...dalibore tesko to za objasnit jednostavnije te odvest viruj mi

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.