Jump to content

Anlaser ili nešto drugo?


mrcina

Recommended Posts

Zadnja 2 dana jedva upali Twinga 1.2 16v, ali na hladno izgleda bez problema. Uvijek napamet držim ključ okrenut kad palim i obično mu ne treba ni puna sekunda odma kresne i sve super. A u zadnje vrijeme kao da mu treba mrvicu duže, i onda ako ga ne upalim iz prve, neće se upaliti. Čuje se ali ništa. Vrtio sam volan ako su četkice i par puta tako i upali. Ali počeo je sada u leri raditi puno brže na višim okretajima, na semaforu se ugasio - ugušio se u leru i jednom kad sam palio počeo je samo štucati i ugasio se.

 

Bojim se da nije samo anlaser. Ima li iskusnih?

Link to comment
Share on other sites

Mene je prošle godine zezao GMT senzor pa nije na prvu palio nekada, i ponekad je znao upaliti lampicu ubrizgavanja i kao na 3 cilindra raditi samo što ne crkne (par puta i je) - tu smo očistili leptir gasa  (i odmah zamjenili gumice usisa jer svejedno si kod njih kad skidaš a 150 kn su nove).

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.