Jump to content

Pojacalo za antenu


logara

Recommended Posts

pozdrav zanima me dali clio ima neko pojacalo za antenu i ako ima koja je to zica jer na radiu iman zica power antena samo neznam gdje je spojit , jer mi auto jako slabo hvata siglan, prominio sam par radija i uvjek isto, trenutno ima onu malu antenu, al i sa orginalnom je ista stvar.. 

Link to comment
Share on other sites

aha.. iman dosta zica koje mi nisu spojene a neznam cemu sluze pa sam mislio da je mozda neka za neko pojacalo za antenu ako to uopce postoji..

Link to comment
Share on other sites

Vidi da ti se kabel od antene nije odspojio ili da nije vlaga ušla u njega. Probaj i odšarafiti antenu i vidi kakvo je stanje na tom spojnom mjestu. Vlaga u kontaktima prilično oslabi prijem radio signala.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ne, ne, ne... Skrati zicu i premjesti antenu sa straznjeg kraja krova na prednji... Probal sam vise radija i pojacala signala i jednostavno nije bilo pomaka... Instalaciju antene na prednji dio krova jos nisam probal jer mi nije tolko vazno vise... Izgleda da je slaba instalacija i duga zica...

Link to comment
Share on other sites

Kabeli od radio antena u autu su RG174 ili RG178 koaksijalci koji imaju gušenje oko 0.5dB po metru pri 100MHz. To je zanemarivo.

 

Problem je u kontaktima.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.