Jump to content

Clio 3 1.5 dci


Kasabian

Recommended Posts

Bok pajdaši! Dobil sam na lotu silne milione pa reko da kupim kola... bilo kako bilo, oko i srce su zapeli za Clio 3, malo opremljeniji. Ne želim skoru smrt budućem autu pa me zanimaju neke esencijalno bitne stvari... koji je motor najbolji, dizel il benzinac, kolko konja mi treba da operem nadobudnu budalu u stojadinu i sl... ja sam gledao 1.5 dci, cuo sam rijeci hvale za njega.... bilo kako bilo- kritike, sugestije, savjeti... fala!

Btw (hrv. usput) kaj mislite o ovom autu? Kolko vidim cijene po oglasniku su šarene pa me zanima koja je neka realna cijena? Zanima me isključivo ph1 oko 100 000 km... benzinac s plinom (ako ne trosi boga oca, nije uvjet) ili dizel (ipak sam ja hrvat, a tu je to opceprihvaceno) Fala!

 

http://www.njuskalo.hr/auti/renault-clio-1.5-dci-privilege-106ks-reg-10-15-oglas-13366632

Link to comment
Share on other sites

Hvala... udaren kako? Udaren- nemoj ga kupit ili udaren- na parkingu blatobran?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.