Jump to content

Škripa vrata kod otvaranja


cagi

Recommended Posts

Ako postoji slična tema ja je nisam pronaša pa može link na istu.

 

Kad se otvaraju vrata (stražnja lijeva) čuje se škripa i to ne baš lagana. Šta ste vi radili da to riješite, odakle krenit i šta prvo podmazat?

Link to comment
Share on other sites

WD tek napravi s**nje. On skine mast i onda imaš još jače cviljenje nakon tjedan-dva. Stavi se mast za brtvljenje i to drži godinama.

Link to comment
Share on other sites

i ja imam isti problem, špricao wdom, niti da čuje, da ne škripi unutar vrata onaj graničnik?

Link to comment
Share on other sites

lani napravio grešku na vozačkim vratima. špricao izvana kroz onu rupu prema graničniku. Jes da ne škripi, ali mi je staklo masno nakon svakog pranja ili kiše ako ga otvorim dok se sve ne posuši. Zato perem auto navečer da se staklo full osuši do jutra :bigl:

Kad i ako budem skidao oblogu vrata, sve ću podmazati s mašću. Može li se nabaviti ona crna diht masa kojom je ocrtana obloga vrata iznutra? Ili je to neka masa koja se nanosi pištoljem u vrućem stanju pa nije dostupna u DIY varijanti?

Edited by frenchkey
Link to comment
Share on other sites

Možeš kupiti gumi kit u roli na metre, sa različitim promjerom. Imaju bolje željezarije ili neke trgovine auto dijelova i lakova.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.