Jump to content

lampica air-baga


logara

Recommended Posts

pozdrav, muci me vec mjesec dana lampica servis u kombinaciji sa airbagom. sve je bilo dobro dok nisam skidao instrument tablu i odspojio zrazni ne razmisljajuci da nisam klemu skinio sa akumulatora. sad jeli uzrok to ili ne neznam. gledao sam konektore ispod sjedala sve izgleda ok promjenio onu zavojnicu u volanu, i opet svjetli.. kad sam isao u renault servis nisu mi mogli izgasit jer mi je kompjuter zakljucan.. i to mi nije jasno..

Link to comment
Share on other sites

kako nemozes ponistiti preko dijagnostike? jedino ako ti je kojim slucajem dijagnosticirao crash datu. al nevjerujem. ali ako je. moras izbrisati tu crash datu. a to nemozes preko obicne dijagnostike. ja ti to mogu rijesiti al bi mi morao skinuti centralu. ispod pepeljare ti je.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.