Jump to content

skidanje el. retrovizora


AnArChY

Recommended Posts

netko je sinoć imao inspiraciju i razbio (savio) mi retrovizor s vozacke strane...

Privremeno je osposobljen s duck tape-om :freak6:, ali s obzirom da zice nisu potrgane i el. motori rade, "pretpostavljam" da bih ga mozda mogao i sam "popraviti".

 

I sad, kako se skida retrovizor? S vanjske strane su dva zvjezdasta šarafa, ali neznam da li ima jos stogod s untarnje strane ispod plastike? Kako se skida ta plastika - ne vidim nikakve sarafe?

Postoji li kakava shema?

 

I ono najbitnije, kako se krecu cijene cijene novih i/ili polovnih el. retrovizora?

 

Svaki savjet je dobrodosao :-)

Link to comment
Share on other sites

Evo.

 

attachicon.gifRetrovizor.pdf

 

Puno hvala,

shema je za "obicni" retrovizor, moj je elektricni, i nema ovog "unutarnjeg" dijela, pa pretpostavljam da onda imam samo ta dva vanjska sarafa :-)

Puno hvala!

Link to comment
Share on other sites

Isto je samo u tvom slučaju unutarnja plastika nema rupu za ručku. Na drugom listu prva slika pokazuje tu zaštitu sa rupom i bez, znači za manualni i električni retrovizor.

U svakom slučaju kada makneš tu unutarnju plastiku ugledat ćeš vijak.

Oprezno skini tu plastiku kako ti pokazuje uputa.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.