Jump to content

Megane 2 voda u vratima i zaključan pretinac u vratima( i ostali sitni problemcici)


hrvojexyz

Recommended Posts

Imam tu nekog megana , generalno je sve ok al sitni problemi me zivciraju, oba su mi jednako neobjasnjiva..

 

kad je vani mokro, u suvozavom pretincu u vratima mi se nakupi malo vode.to nebi bilo cudno da tapecirung vrata nije skroz suh, nigdje se n vidi voda , samo u pretincu drugi dan se nakupi malo!Odkud bi to moglo ici ? izvana se izgleda ok, vrata dobro dihtaju, normalno se zatvaraju, nista ne skripi,,

 

Drugi slicno cudan problem je vezan opet s tim vratima, to je ona neka oprema bolja i ima pretince u vratima koji se ovaraju kao na mala vratasca.Taj pretinac u suvozacevim vratima se NEDA otvoriti.Vuces guras i neide, mogao bih na silu vjerovatno sarafcigerom al se bojim da ne pukne .. any ideas?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Za prvo je "sasvim normalno na meg 2. Udje kod zvucnika. Ima nacin da se rjesi, googlaj malo naces 1ooo tema

A ovo drudo to imaju isto svi al se normalno otvara. Nznm sta bi mogao biti uzrok zasto se nedaju otvoriti..

Link to comment
Share on other sites

Pretinac : mozda je bas pukao donji dio kopče koji nije vidljiv, tada je pretinac otvoren, ružan, mozda je bas iz ovoga navedenoga razloga vlasnik prijašnji, zaljepio pretinac nekim jakim ljepilom...  a ovo za vodu prva informacija

Edited by brzi16v
Link to comment
Share on other sites

iscupaj gumena creva ispod sofersajbne, ispod brisaca i trebalo bi da resis problem sa vodom. suvozacevo mozes kad dignes haubu, nalazi se iza pumpice za naftu, a vozacevo ti je najlakse kroz podkrilo iznad polovine koja ide do kabine.

 

 

ta kaseta u podu je mozda ranije slomljena pa zalepljena il nesto, ako nije onda slobodno srafcigerom pravi polugu

Link to comment
Share on other sites

u pretinac u vratima mu dolazi kod zvucnika, jako puno megana ima to al se pokaze tek kad je auto malo nagnut ja mislim. meni se samo jednom desilo.

Link to comment
Share on other sites

I ja sam to imao.rijesava se diht masom oko zvucnika. Nemam upustvo jer su meni u sk kod cindrica radili

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.