Jump to content

Ventialtor kabine ne radi


megane4ever

Recommended Posts

Imam megane II iz 2005 i u zadnje vrijeme mi ne radi ventilator kabine niti na jednom položaju (0-4). Prije par dana onako slučajno upalim vent i proradi ali se onda nakon 5 minuta opet ugasio. Možda još jedna zanimljivost kako sam dodavao gas tako je vent brze radio :)... Eto ne znam od kud da krenem - pomagajte.

 

napomena. filter kabine/zraka sam mijenjao nedavno tako da je tu sve čisto (iako je dosta lisca i onih "letecih sjemenki) bilo u supljini za filter ispod suvozacevih nogu)

Link to comment
Share on other sites

Kreni od reostata (regulator brzine ventilatora).

Ako je sa njim sve OK, onda kreni na goru varijantu, a to je motor ventilatora (četkice).

Edited by DraganST
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Pitanje imam u vezi ventilatora kabine. Naime kad auto dugo stoji na suncu i unutra se pakleno zagrije, dolazim i palim auto ali ventilator neradi. Auto radi u leru ali nepiri ventilacija. Tek kad krenem s autom nakon cca 30sekundi i manje pocne pirit onda normalno. U cemu je stvar? Neka zastita ili ?

Link to comment
Share on other sites

Ne. I ako je upalim cuje se kompresor ali ventilacija neradi dok nepocnem vozit auto.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.