Jump to content

cudan zvuk


josiphv

Recommended Posts

Postovani imam jedan "problem" na magane 3 grandtour 1.5 dci 90ks 2012g...134000 km negdje na poziciji oko akumulatora se cuje cudan zvuk nejednolicnog brujanja tipa kao nekog "propelera" prilikom rada u neutralnom pa i u voznji znaci uz klasicni rad motora cujem i taj zvuk!!!

Link to comment
Share on other sites

jesi mijenjao zupčasti? ako nisi, mijenjaj pod obavezno

EDIT:

Još sutra traju Dani otvorenih vrata... zovi Fornix pa pitaj jel imaju slobodan termin, pa nek ti mukte pregledaju cijeli auto... a i ima neki popust 20% pa ugovori zamjenu zupčastog

Edited by kljaka
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

I sta je bilo s tim zvukom ?jer meni se cini da isto cujem takav zvuk ponekad,pojavljuje se negdje na oko 1000 okretaja i ne pojacava se se okretajima nego kao da neovisno od brzine okretaja kao neki ventilator zuji a kad pređe preko 1300 okretaja vise se ne cuje .Jel bi to mogao bit neki natezac remena?Isti je motor u pitanju megane 3.A mozda je stvarno i ventilator od kilera hm nisam otvarao poklopac motora  tada.

Edited by dakky
Link to comment
Share on other sites

Pa provjeri je li ventilator kilera u pitanju. Digni haubu, upali motor i drži na cca. 1500-2000 okretaja jedno 10-ak minuta da se upali ventilator pa poslušaj da li zvuk dolazi od njega.

Link to comment
Share on other sites

Neznam kako to zvuci al po lokaciji, tu mi se mogao cuti druk lezaj

Link to comment
Share on other sites

Zvuk druk lezaja bi se trebao mjenjat s pritiskom na papucicu

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.