Jump to content

Auto se ne otkljuca kad se ugasi


Ceki

Recommended Posts

Pozdrav, imam problem sa lagunom..

Kad ju ugasim, otvorim vrata ne upali mi se osvjetljenje, zatim mi se ne cuje zvuk dok su svjetla upaljena i na kraju krajeva ne otkljucaju se vrata.

Vjerojatno je problem negdje u kontaktu nekakvom, posto nema nikakvog kontakt prekidaca na štoku kod vrata ?

Savjeti i rješenje dobrodošli :)

Hvala :)

Link to comment
Share on other sites

Nisu na štokovima prekidači nego u bravi. Probaj izvaditi žaruljice iz vrata i zamjeniti ih led-icama.

Edited by usrmaatre
Link to comment
Share on other sites

Da, skuzil sam da se to događa kad ne svjetli zaruljica u vratima.

Podmazati konektore wd-om ?

Link to comment
Share on other sites

Ne pomaže nikakvo podmazivanje.

Kao sto je naveo kolega usrmaatre u svim vratima izvadi žarulje i proradit ce odmah. Da ne bi bilo bez osvjetljenja umjesto žarulja stavi led.

Link to comment
Share on other sites

Defekt je u mikroprekidacu u bravi ali to je kompliciranije i skuplje resenje, ako stavis polovan mikroprekidac pitanje je koliko vremena ce i on raditi. I ja kao i kolege predlazem da izvuces zarulju iz vrata i time resiti problem, poslije mozes metnuti ledicu da nije bez zaruljice tamo i da svetli. Isto sam i ja kod mene to uradio i resio problem koji je bio isti kao kod tebe. U ostala vrata nisam menjao zaruljice sa ledicama jer rade bez problema, ako se i kod neke druge vrate javi isti problem, tada cu i tamo zameniti obicne zarulje sa ledicama.

:dada:

Link to comment
Share on other sites

Probaj staviti drugu. :)

Link to comment
Share on other sites

frend uzeo pod račun lagunu 2 i non stop mu svjetli svjetlo iznad ogledala, i ono iznad pedala. Svjetlo u vratima prema tlu ne svjetli. E sad, ono iznad ogledala se da ugasiti na prekidač, ali na noge svjetli stalno. Ugasi se tek kada zaključa vrata izvana na karticu. Isto mikroprekidač? Dali bi ledice riješile problem i koje idu? T10 ili festonke?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.