Jump to content

glavna svjetla


marioaskz

Recommended Posts

Neki dan mjenjao sam žarulje glavnog svjetla nakon što je jedna prdula (Osram nightbreaker),e tu nastaje problem,nakon što sam stavio druge imam osjećaj da svaki far svijetli na svoju stranu ondosno u vis i dole ???? nekužim,jesam kaj fulao u promjeni ili kaj?? Kad sam ga kupio (rabljenog) isto sam mjenjao žarulju ali samo jednu i to suvozačevu da bi mi frend rekao da tuku malo visoko,to su mi riješili na tehničkom,i nakraju sad.

Pazio sam da dobro sjednu u ležište i da sve bude ok no međutim opet zaje.. jedna tuče čini mi se malo više (vozački) a druga malo niže (suvozački).

Možda se varam ali da nisu oba dva u istoj ravnini to je.

Help :wacko:

Link to comment
Share on other sites

Isto se je i meni desilo prije mjesec dana. Mijenjao lijevu i tukla je visoko lijevo. Slijedeći dan ponovno sam ju izvadio i ispočetka namjestio te je nakon toga svjetlo tuklo ispravno. Očito je problem precizno ju namjestiti u ležište, kad su zajebali stvar sa vrlo malo mjesta za ruke, tako da se sve odvija na slijepo.

 

Prilikom kupnje slijedećeg auta prvo ću provjeriti kako se mijenjaju žarulje, to bude jedan od kriterija, jer ovo na Meganu II i Cliu III je katastrofa.

Link to comment
Share on other sites

na meganu II je lakše skinut branik kad skužiš kak se skida pogotovo zakvačke oko svjetla nego se hebavat ovak..pogotovo duga svjetla...ja sam nedavno mjenjao duga i skinuo branik

Edited by viry
Link to comment
Share on other sites

ma fora je kaj sam itekako dobro pazio kako je stavljem,ali fail :sad2:  ,a to kaj si ruke polomim to je nešto drugo :laugh2: ,a najgore mi je kaj nemam nigdje blizu neki zid i komad ravnice da ih poštelam bar malo,tek sutra mogu ići u AK Siget da mi to naprave grrrrr :ranting:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.