Jump to content

Renault laguna mk1 ph1 problemi sa getribom


AbeDomeNuS

Recommended Posts

Pozdrav!

Ima par dana moja ljubimica se pocela buniti, posjedujem lagunu 2.0 8v iz 96 godine te sam poceo cuti lagano tuljenje na pocetku, ali sad se vec cuje bas jako struganje kao da su zupcanici u getribi izletili pa struzu po kucistu getribe.... zvuk se pojacava na vecoj brzini, u prvoj brzini se skoro ne cuje, u drugoj krece od 3500 okretaja pa na dalje ide u nepodnosljiv zvuk, dolazi iz predjela gdje je getriba. Zanima me dal je netko imao takvih iskustava te dal se to da reparirati ili je pametnije uzeti drugu getribu? U mene je JC5 getriba.

Hvala unaprijed na odgovorima!

Link to comment
Share on other sites

Jednostavnije ti je uzet drugu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Evo da vas obavijestim da je problem nastao gori ali je i rjesen.... rasula se getriba i probilo na diferencijal.... promjenio sam getribu te je sad sve ok sa prijenosom

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Diferencijal je bolest svim Lagunama (JC5 box) tako da sam prije vidjela tvoj post znala bih ti odmah reći :-)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.