Jump to content

far g. scenic 3


mario delić

Recommended Posts

pozdrav svima

dali netko zna kako promjeniti zadnje svjetlo na grand scenicu ( ono malo crvene plastike na donjem rubu branika ) nekidan su šišali travu u kvartu i odletil je kamen u svjetlo, dali se može nabaviti samo ta plastika ili se mjenja cijela, i dali se to može izvesti doma ili mora ići branik dole ( cuo sam da je kod drugih nekih vozila je to jedina opcija )

hvala unaprijed

Link to comment
Share on other sites

Može se doma bez skidanja branika.

Sa donje strane ispod maglenke na braniku imaš jedan vijak koji treba odvidati (crvena strelica na slici). Otkačiš konektor. Sada se maglenka drži za blatobran sa dvije plastične kopče (zelene strelice na slici). Sa tankom kacavidom ih oslobodi i onda izvlačiš kompletno sve prema unutra da oslobodiš i plastični vrh kučišta maglenke (plava strelica na slici).

 

Kad je skineš vidjet ćeš da li je moguće odvojiti crvenu vanjsku plastiku od kučišta. Međutim, bojim se da je to ljepljeno i da se može kupiti samo sve u kompletu. Originalni Renault P/N ti je 265850007R.

 

post-14075-0-60938700-1431076084_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

puno hvala, moći ću to sam obaviti prije mora

pozdarv i puno bezbrižnih km vam želim

Link to comment
Share on other sites

Bit će ti malo tijesno jer nema puno mjesta, ali mora to ići dolje bez skidanja blatobrana.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.