Jump to content

Clio II posuda za kondenzat klime


smigman

Recommended Posts

Pozdrav, kako sam nedavno imao poplavu zbog zaštopanih odvoda - sve što sam mogao sam očistio - sada pušem na hladno....

 

Da li mi može netko reći kako očistiti odvod iz posude za kondenzat klime? da li se to uopće može napraviti u kućnoj radinosti?

 

Unaprijed zahvaljujem!

Link to comment
Share on other sites

Mislim, al samo mislim, znaci dvije cijevi koje ulaze u vezni lim ispod šajbe, ulaze u isparivac ispred kojeg je filter klime, a ispred kojeg je ventilator i sve sto se u vidu vodice stvara od rada klima uredjaja se sljeva u sredisnju gumu koju si skinuo stoga zakljucujem da ti to ne ulazi u kabinu. Jedino sto bi moglo curiti je kiler grijanja koji bi se trebao nalaziti unutar kabine tamo negdje kod nogu iza komandi grijanja i hladjenja. Velim sve zivo sam rastavljao od konzole, ali nikad sustav ventilacije kao cjelinu jer nisam imao potrebu tako da ne znam kako tocno to unutra izgleda, al predpostavljam da sam nacelno u pravu.

Kako bi rekli na istocnim granicama to ti sve prosto ko pasulj naci ce se rjesenje :)

Edited by CRN11
Link to comment
Share on other sites

jednom sam u BB garaži vidio čišćenje zaštopanih odvoda i ne želim da to ikad moram raditi. oni su sve izvukli van tamo gdje je puhalica, ispirali i brisali.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.