Jump to content

Kako promijeniti motorić za špricanje tekućine za šajbu


1704Gogo

Recommended Posts

Dakle, radi se o tome da mi ne radi pranje šajbe, ne čuje se zvuk rada motorića, znači on je vrisnuo 100%? Gledao sam kako bih mogao doći do njega, ali čini mi se pošto je posuda ispod blatobrana, da bi trebalo blatobran skidati, ili samo plastiku zaštitnu kad se skine kotač? Pomoć molim vas, hvala  :lek:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Riješio danas problem, motorić je vrisnuo od kamenca valjda, drugi stavljen gore! Uglavnom jednostavna stvar, auto na dizalicu, prednji desni kotač dolje, plastike se skinu da bi se došlo do posude i motorića koji je nataknut u nju. Motorić se samo istakne van, novi se pikne unutra i provjerit samo treba da li negdje curi ili nešto ne sjeda kako treba... usput oprao posudu detaljno i nalio novu tekućinu naravno i to je to! Btw. posudu su totalno blesavo Francuzi smjestili i napravili... dosta je teško dostupna, blesavog "banana" oblika... frend na BMW e46 coupe otvori haubu i lijepo vidi cijelu posudu i motorić mu je pri ruci u slučaju da treba zamjenu/popravak :hey:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.