Jump to content

Clio 2 - cijev zraka turbine


teodragovic

Recommended Posts

Jedno početničko pitanje, može li mi netko potvrditi da li je ovo zbilja cijev zraka turbine ili se radi o nekoj drugoj: 

 

http://www.ebay.com/itm/RENAULT-Clio-Mk2-1998-2015-1-5-DCi-Intercooler-Turbo-House-Pipe-8200770644-/251912096932?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item3aa7218ca4

 

ako ide od hladnjaka do turbine valjda je za zrak ali možda brkam sa onim metalnim saxsofonom koji ide iz egr ventila ili je nešto skroz treće? 

Link to comment
Share on other sites

To ti je to. Saksofon je metalna cijev.

I ja moram navedenu nabavljati, trenutna je pri kraju totalno, već smo je jednom namještali kod mene, čini se da puca na rubu.

Link to comment
Share on other sites

Super, hvala puno!

 

Meni su u ovlaštenom servisu rekli da bi je trebalo zamijeniti ali tek nakon što su mi zamijenili EGR ventil i to naplatili 1800kn pa sam odlučio sam nabaviti zamjenski dio.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.