Jump to content

Wind deflektori za Twingo


logan

Recommended Posts

Navikao sam na Loganu na wind deflektore i sad mi na Twingu jako nedostaju. Htio bih da barem po ovim vrućinama mogu držati malo spuštena stakla ali strah od iznenadnih ljetnih pljuskova mi ne dopušta .

 

Je li netko u zdanje vrijeme kupovao wind deflektore i gdje bi se mogli kupiti po nekoj razumnoj cijeni?

Link to comment
Share on other sites

Od tog lika kupio frend, a ja montirao. Moram reci da su dobri. Zatamnjeni taman. Jedino smo malo rubove poturpijali one koji idu u okvir vrata.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam se sjetio da deflektorima od Logana ima otisnut broj telefona od nekog lika iz Virovitice pa sam ga nazvao. Trenutno nema za Twinga li će ih dobiti kroz tjedan dana. Cijena je 200 kn + 50 kn dostava.

To za brušenje rubova je mudra ideja, nisam se toga sjetio ali sad znam zašto meni kod Logana ponekad ostane zaglavljeno  staklo kad je podignuto do kraja. 

Link to comment
Share on other sites

Ima neka firma iz zagreba radi al neznam sad link, narucio ja za meganea od njih i izasli me sa doatavom u Sarajevo 55 €, postavim kasnije.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

kupil sam ih ja prek njuskala polovne G3 od nekog lika iz zga za 150kn...

 

vide se tragovi korištenja al je lova nikakva, montaža nije vrijedna spomena..

 

ugl, naslov oglasa je "zaštita od vjetra"

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.