Jump to content

Retrovizor - Staklo


JOSIP_S.

Recommended Posts

Bok ljudi, imam pitanje. puklo mi je staklo od vozaca na retrovizoru kupio sam zamjensko, sad treba skinut ovo puknuto i stavit ovo ispravno gore, jel zna neko kak se moze skinut retrovizor bez da se polupa jos vise? hvala pozz :) 

Link to comment
Share on other sites

Želiš skinut staklo ili cijeli retrovizor? Retrovizor se drži s vijcima. Otvoris vrata i skines plastiku i odšarafiš vijke i kabel ako ga ima. Jel električni ili mehanički retrovizor?

Link to comment
Share on other sites

samo staklo .. mehanicko je podesivo staklo na retrovizoru! 

Link to comment
Share on other sites

Ako skidaš samo staklo netrebaš skidati retrovizor. Sa ručicom nakriviš staklo skroz prema dolje i onda s gornje strane kacavidom ili špatulom odvojiš staklo. Samo je nakačeno na mehanizam. Novo staklo prisloniš na taj mehanizam i samo pritisneš dok ne škljocne i upadne u ležište.

 

post-14075-0-91627300-1435825441_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.