Jump to content

HITNO - Treabo bih orginal šifru jednog dijela za Megane


KillerLoop

Recommended Posts

Pozdrav,

 

trebao bih orginal šifru za modul podizača stakla za Megane CC 2006. godina.

 

Radi se o onom malom trokutastom prozorčiću sa vozačeve strane.

 

Modul izgleda ovako i cijena je cca 2.500 - 2.700 kn:

 

leve-vitre-electrique-arriere-droit-rena

Edited by KillerLoop
Link to comment
Share on other sites

E moj Killeru, tebe netko ide oženiti.

 

To šta si stavio na slici nije modul nego kompletan podizač. I ta cijena je cijena za kompletni podizač, a nakon šta ti taj mudrijaš to uvali ostaje mu sve osim modula za daljnju prodaju.

Očito pojedini odlikaši iz ovlaštenih servisa misle da smo mi ovce za šišanje. Modul je samo jedan dio na slici koju si stavio i uglavnom je on uzrok problemu. Vjerojatnost da ti je izgorio motor je manja nego da dobiješ Jackpot.

 

Ako ti je taj netko rekao da je problem u modulu onda je to ovaj dio na tvojoj slici koji sam zaokružio i označio strelicom.

post-14075-0-33583800-1438173485_thumb.j

 

U svakom slučaju moj ti je savjet da pročitaš ovaj topic u prilogu od početka do kraja. Imaš slika, filmova i svih potrebnih brojeva i informacija.

 

Oprosti mi i ti i ostale kolegice i kolege na malo težem riječniku, ali ovakve stvari mi trenutno dignu tlak na milijun i osamsto, kad te polupismeni idioti idu zeznit.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Trebao sam biti malo detaljniji....

 

Meni je konkretno puknula ova bijela plastika koja drži sajlu. No, to u ovlaštenom ne mijenjaju već ide sve komplet novo - željezo, sajle, motor....

 

Probao sam već dva puta naručiti kit za popravak, ali ne mogu uskladiti sajle, stalno mi jedna ispadne, druga se napne i opet potrga tu plastiku.

 

Ako se itko kuži u popravak istoga, naručiti ću kit opet pa dati njemu. Ali ako ne nađem nikoga, moram kupiti sve u kompletu - ili novo ili sa nekog optada skinuti.

Link to comment
Share on other sites

Bok. 

Lijevi podizač ti je 8201010933.

 

Nadam se da će ti pomoći, pozdrav.

Link to comment
Share on other sites

A što ne naručiš ponovo set za reparaciju i pronađi detaljne slike na netu kako to izgleda složeno tvornički pa radi po tome ili daj nekome da ti sastavi tako...jer je ipak velika razlika u lovi...

Edited by marrky112
Link to comment
Share on other sites

Dva puta sam već slagao, svaki put isti problem. Ne mogu naći nigdje detaljne upute kako složiti.

 

Dogovorio sam s jednim čovjekom za sutra, kolega ScenicRXE mi je dao broj. Taj tip i sam kaže da su ti turski setovi za reparaciju smeće.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.