Jump to content

Ne radi daljinsko zaključavanje


logan

Recommended Posts

S ovim Twingom nikad mira. Riješiš jedno, pokvari se nešto drugo. :wall:

Jučer mi je daljinsko zaključavanje/otključavanje otkazalo poslušnost. Kako imam samo jedan ključ koji inače ni do sada nije radio dobro tj. unatoč novoj bateriji daljinsko otključavanje i zaključavanje je radilo samo na metar udaljenosti a i to s nekom zadrškom ili kašnjenjem pa je čestotrebalo par puta stisnuti tipku kako bi se vrata otključala ili zaključala.

I sada ledica na ključu uredno blinka svaki put kad stisnem dugme ali auto ne reagira. Naravno da sam probao uparivanje ključa i auta jer bi bilo logično da su se rasparili ali ništa - nema pomoći.

To mi se događalo nekada dok je Twingo još bio kod kćeri i kada bi se rasparili auto i ključ bez problema sam ih ponovno upario.

Ovaj put sumnjam da je ipak neki problem u autu tj. u sklopu koji prima radio signal od ključa ali n eznam odakle da krenem potragu.

 

Usput se javio još jedan problem, desno staklo reagira samo na pritisak spuštanja sa tipkom na suvozačkim vratima dok obje funkcije rade kada se njime upravlja s vozačke strane.

Link to comment
Share on other sites

TAko je i mene isto podizač(prekidač,tipka) zajebaval,pa sam ga izvadil van iz vrata našprical kontakt sprejom malo ga ono stiskal gore dole i radil je normalnom posle..

Link to comment
Share on other sites

Sad mi je veći problem ovo daljinsko (ne)zaključavanje jer svaki put moram najprije iznutra tipkom zaključati desna i vrata od prtljažnika a ona vozačka mehanički ključem. Imam dojam da je problem u nekakvom prijemniku signala u autu ali na žalost nemam drugi ključ da se uvjerim 100%.

Link to comment
Share on other sites

I mene je to zivciralo na laguni. dok nisam rješio ključ zaključavanje je isloizadjem iz auta zatvorim otvorim suvozaceva gumb za zaključavanje i tek onda odlazak o auta ... frustrirajuce ali bolje nego stalno gurati ključ u bravicu.... :(

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.