Jump to content

Clio II - izbledjele lajsne


Dubravko

Recommended Posts

Pozz svima, evo odnedavno u vlasništvu Clia II 2004. godište, auto je bio u relativno dobrom stanju, imao je parking ogrebotina dosta po vratima no poliranje je većinu toga odstranilo. Ono što mi pomalo smeta su izbledjele lajsne, pogotovo ova na zadnjem braniku, pitao sam autolakirera da li bi se dalo ofarbati u boju karoserije no veli da bi se boja ljuštila sa tog - koliko u tome ima istine? Pošto vrući fen nemam jel postoji neko jednostavnije rješenje da vratim boju i sjaj? Čak sam čitao da ljudi sa crnom kremom za cipele znaju osvježiti igled tih lajsni :). Ovako to nekako izgleda kod mene na fotci - jasno se vidi koliko je ta zadnja plastika izbledjela i u odnosu naspram ovih na vratima...

renault-clio-15-dci-slik.jpg 

Edited by Dubravko
Link to comment
Share on other sites

Po meni ovako,

pofarbat se naravno da, dobar primer za plastiku, dobra prpiprema i sve ispadne dobro.

Iako ne vidim neki smisao farbat sam taj dio zadnjeg branika. Ako ideš farbat farbaj sve, lajsne, retrovizore... Koštat će malo više a efekt će bit puno bolji.

Ili, puno jednostavnija i jeftinija varijanta, U pevecu cca 50ak kn ako se sjećam dobro

Vidi kak je meni ispalo

20150911_093219_HDR.jpg

20150806_124100.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nisam ni mislio samo tu zadnju plastiku farbati nego komplet sve. A taj sprej, je li to u obliku farbe ili čisto za osvježavanje?

Link to comment
Share on other sites

Ja sam to ofarbao sa običnim, mat crnim auto lakom. Nisam nanosio puno boje nego samo osvježio.. Očekivao sam da će se početi guliti ali već oko pola godine je kao novo. Vidjet ćemo kako će prezimiti...

Link to comment
Share on other sites

Ne bi reka da je ko farba...

Više ko neka masa.

Ja sam nanio pred odprilike 2 mjeseca, perem auto min 2x tjedno. Ništa se ne skida.

Link to comment
Share on other sites

ja sam danas kupio sivi lak za plstiku u spreju..lagano osmastio s nitrom i pošprical..rezultat je zabovoljavajuč te sutra idem kupit još jedan sprej jer mi je ovaj bil dosta samo za prednji branik,lajsne i masku..sutra onda zadnji branik,retrovizore,kvake i možda spojler..sprej dojde jedno 80-90kn..sutra slede slike onda..

Link to comment
Share on other sites

danas ništa od radova jer puše jugo ,a nemam  garažu..a ovo  je od jučer..

DSC_0193.jpg

DSC_0195.jpg

DSC_0196.jpg

DSC_0197.jpg

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.