Jump to content

Ručica mjenjača, rikverc, sajla...


Coupe RS

Recommended Posts

Ljudi...imam problem s rikverc-prstenom na rucici mjenjaca. Jutros nije htio povuci sajlu i zakasnio sam na posao radi toga. Kad sam poslijepodne skinuo zastitnu mansetu od skaja vidim da od dvije plasticne kuke koje dižu tu sajlu za rikverc - jedna nedostaje. Pukla i otpala negdje dolje...ne mogu ju naći.

Danas problem privremeno "riješen" plasticnom vezicom ali trazim trajno rjesenje u vidi kupnje novog dijela jer nemam povjerenja sad u ovu improvizaciju s jako mi je bitno da kad trebam rikverc - imam rikverc.

2015-09-11_20.31.10.thumb.jpg.3589e49180

Ako netko ima Dialogys, bio bih zahvalan sa mi izvuce kataloski broj komada koji ima te kukice na sebi (toplo se nadam sa se moze posebno kupiti samo tak dio) a ako ne onda najmanji "sklop" koji ide a koji sadrzi taj dio. Izbjegao bih kupnju cijelog komplet dijela jer vjerojatno kosta vise od auta. 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.