Jump to content

Problem sa prijemnikom centralnog zaključavanja.


p@vli

Recommended Posts

Veliki pozdrav ekipa. 

Imam problem sa prijemnikom centralnog zaključavanja.  Naime nedavno sam mijenjao antenu na krovu auta ali izgleda da nisam dovoljno dobro zadihtao i preksinoc je padala kisa i naravno posto se prijemnik centralnog nalazi odmah ispod antene sa unutrasnje strane njegovo kučište se napunilo vodom i ja sam uspio otvoriti auto ali izgleda da je prilikom otkljucavanja posto je bilo vode unutra nesto riknulo.  Molim vas pomoc oko rijesavanja ovog problema. 

Dosta pitanja imamo kao na primjer dali je moguce samo prijemnik promjeniti, dali je on povezan sa kljucem, hocu reci dali pase sa drugog auta.  Ima li tu pomoći!!!! 

Link to comment
Share on other sites

Jesi li skidao prijemnik? To je štampana pločica sa elektroničkim dijelovima. Skini je, dobro očisti i naprskaj kontakt sprejem pa onda probaj.

Link to comment
Share on other sites

Da, jesam, skidao sam.  Evo zadnjih dana je sve ok.  Mislim da je bio problem sto je prijemnik bio jos vlažan.  Ali imao sam problem što mi nije htio prihvatiti kod za skidanje blokade motora pošto sam ga mislio odvesti do servisera ali pomoglo je pola sata odspojenog akumulatora.  Uglavnom sada sve radi i sve je ok. 

Hvala na odgoviru DraganST. 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.