Jump to content

Volan


Manix

Recommended Posts

Pozdrav, 

jel netko imao a vjerujem da jest problema sa volanom, naime počeo mi se odljepljivati od armature, zaboravih napomenuti, radi se o kožnom volanu na storiji 2006g.

Nije ga problem presvući ali opet će se uvijati oko armature, trebao bi to nekako zalijepiti ima li itko kakvu ideju ili je već bilo ovakvih putešestvija...

Link to comment
Share on other sites

Moj Clio II ima pravu kožu na volanu. Po hladnoćama se čuje kao kožna jakna kad motam volan. Clio III i noviji i Twingo II imaju poliuretan (fake koža) koji se raspadnu nakon par godina i odljepljuju. Nisam znao da i Storije imaju fake kožu.

Link to comment
Share on other sites

ma stvar je u tome što izvana izgleda skroz uredno, ali se suče oko žice kao oni gumeni volani na stojadinima ili na jugićima...

kontam kad bi ga probušio pa kroz rupu nasipavao ljepilo... ne isplati ga se presvlačiti...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.