Jump to content

Trese volan


megane_dci

Recommended Posts

Volan mi se trese pri brzini 40 - 50 km/h i to iskljucivo kad se skrece bilo lijevo ili desno. Najviše je izrazeno kad se volan okrene za nekakvih 30 stupnjeva. Do guma i felgi nije jer je sve balansirano i nema promjena, a danas je stavljen i drugi set guma sa felgama na auto i ista stvar je. Auto je bilo na pregledu trapa i sve je u redu osim sto lijeva spona ima jako malo lufta da se jedva osjeti, kaze mehaničar da je gotovo nemoguce da je do nje.  

Do cega bi jos moglo biti?

Link to comment
Share on other sites

Krajnik, spona letve volana, poluosovina, getriba.

Sve to moze utjecati na vibracije na maloj brzini.

Link to comment
Share on other sites

Posto se situacija ne mijenja kad je auto u brzini ili nije (sa stisnutim kvacilom i pustenim) getribu bi eliminirao. Mislim da je izvjesnije da je problem u sponama, krajnicima nego samoj poluosovini tako da cu krenuti tim redom.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.