Jump to content

Dani tehničke ispravnosti vozila 2015.


borny

Recommended Posts

Ukratko, od danas do subote možete otići na besplatan tehnički pregled u bilo koju STP.

 

Pozivamo vozače da sa svojim vozilima pristupe preventivno-sigurnosnoj akciji Dani tehničke ispravnosti vozila pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa za sigurnost cestovnog prometa.

Akciju provode HAK, CVH i stanice za redovni tehnički pregled vozila, u sklopu koje će u razdoblju od 23. do 28. studenog ove godine biti  omogućen besplatni tehnički pregled svim vlasnicima vozila koji se sa svojim vozilima pojave u bilo kojoj stanici za redovni tehnički pregled vozila u RH (osim onim vlasnicima čija su vozila u terminu redovnog tehničkog pregleda u tom razdoblju).

Cilj akcije je skrenuti pozornost vozačima na važnost tehničke ispravnosti vozila u kontekstu cestovne sigurnosti, jer je vozilo, uz vozača i cestu, ključan čimbenik te sigurnosti.

Prvih 15.000 vozača koji budu sudjelovali u akciji na poklon će dobiti pakiranje od 3 litre tekućine za pranje vjetrobranskog stakla vozila koja je prilagođena uporabi u zimskim uvjetima (otporna na smrzavanje do – 25°C), čime se vozače želi dodatno motivirati da pristupe akciji (15.000 poklon pakiranja tekućine raspoređeno je po svim stanicama za redovni tehnički pregled vozila u RH).

U sklopu akcije nema sankcioniranja vozača za čija se vozila utvrdi da su tehnički neispravna, nego će ih se savjetovati o načinu otklanjanja neispravnosti i uputiti u ovlašteni servis.

Link to comment
Share on other sites

Ja idem...super mi je to...rega mi je 7.12... pa ak nesto eventualno i nije ok...rijesim do tehnickog..
iak se to do sad jos nije desilo

Link to comment
Share on other sites

Bio danas i ja.

Osim što ne smijem imati Osram Cool Blue Hyper (no shit Sherlock:D ) prednji lijevi i zadnji desni slabije koče, ali unutar granica. Ovjes i sve drugo tip-top. Eko test nisu radili.

Obzirom da je tehnički za 2 mjeseca, planiram sanirati kočnice pa na pregled u HAK prije tehničkog.

Link to comment
Share on other sites

I ja bio danas... Pregledali mi auto bolje nego kad mi rade normalni tehnicki  :yeah:

 

Veli kocnice i amortizeri super, ovjes utegnut i bez luftova, ekotest u granicama normale, svijetla ok, kociono ulje ko novo (mjenjano prije ni mj. dana :D), jedino zadnji lonac nije po PS-u, al kao za to progleda kroz prste posto je ostatak auto kak treba bit...

Link to comment
Share on other sites

Alfacare je već standardno. Btw, ostavio osobnu u drugim hlačama jer sam nešto podizao u pošti pa nisam dobio tekućinu :D

Sreća pa sam kupio 5l Nigrina!

Link to comment
Share on other sites

Alfacare je već standardno. Btw, ostavio osobnu u drugim hlačama jer sam nešto podizao u pošti pa nisam dobio tekućinu :D

Sreća pa sam kupio 5l Nigrina!

Isti slucaj se i meni desio sa osobnom, ostala u drugim hlacama, jer sam ju par min. prije nego sam iso na teh. skenirao radi ENC-a...

Al na svu srecu imam ju slikanu u mobu tak da nije bilo problema, trebao im je samo br. osobne...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.