Jump to content

Clio senzor vrata


htclio

Recommended Posts

Jucer mi je frend zalupio vratima bez da je provjerio pojas, kako je metali dio pojasa bio zapeo za onaj senzor u stoku od vrata, prilikom zatvaranja razvalio je senzor, tj. plastiku koja ga drzi na mjestu u toj rupi

Uspio sam nekako privremeno to rijesit sa izolirkom i superljepilom, ali to nece dugo drzat. Treba zamijenit.

E sad me zanima kako se to mijenja? Jeli dovoljno da ga jednostavno iscupam silom van i gurnem drugi unutra (sa vanjske strane)

Ili je potrebno micat bocnu stranicu unutrasnjosti i raskopavati sve da bi dosao do toga?

Bilo kakva pomoc dobrodosla :)

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ako je to onaj senzor dolje u kutu vrata koji registrira jesu li vrata otvorena ili ne (u obliku dude) onda jednostavno kupi novi i zamijeni. Mislim da košta 100-120kn. Izreketari to od frenda koji ga je strgao :D

Prvo skineš gumu s njega koja ga prekriva. Zatim odvijačem ili nečim izvučeš van, drži se na klik. Kad je vani skineš ga s konektora. Obrnutim postupkom staviš novi. Ne može biti jednostavnije :)

Link to comment
Share on other sites

E to je tocno taj, tnx!

Znaci mogu sve kroz tu malu rupu rijesit, bojao sam se da nece moc cijeli izac van kroz tu rupu, a opet nisam htio na silu isprobavat pa da potrgam to malo sto je ostalo od njega :)

Bio sam u Tokicu danas, kostaju 150kn (originalni, nemaju zamjenske), frend je vec rekao da ce rijesit tako da nije bed.

Hvala ti!

 

 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.