Jump to content

Zamjena kvačila na 1.2 8v


noky

Recommended Posts

Trebam savijet kako skinut getribu s twinga.

Do sad sam odpojio sve konektrore, skinuo anlaser, sve vijke popustio, lijeva poluosovina je vani, desnu nisam izvadio sve si mislim da će možda ić van kad getribu izvućem u desno prema van.

Zafrkava me onaj nosač s unutrašnje strane  iznad kojeg je konektor za signal brzinomjera, on mi neda da getribu "svučem".

I gledam malo one šerafe vodilice na bloku dugi su dobrih 10-ak cm, a bojim se da će mi getriba sjest na onaj nosač što drži  vilicu od ovjesa.

Dva dana se već zafrkavam s tim, ni da hoću nemrem sad auto furat majstoru, jer je gotovo sve oko toga raskopano, svaki savijet je dobrodošao.

Hvala

Link to comment
Share on other sites

Ja sam prošle godine taj posao prepustio meštru jer nisam imao načina ni vremena da se sam time bavim.
 Radio sam to već na starom Renaultu 5 jer sam tada imao na raspolaganju pravu auto dizalicu ali sada se ne bih usudio upustiti u takav posao.

Možda si mogao malo poslikati te pozicije da nam bude jasnije o čemu se radi?!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Hebi ga bilo zima ni mi palo na pamet slikat, uglavnom most se skida komplet kad s getriba vadi van....

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.