Jump to content

Zavojnica volana na Laguni II


olympya

Recommended Posts

Vec sam jednom pisao da mi je volan "na zube". Znaci oko centra, kako bi rekao... Pol okretaja kod vracanja iz desne strane i pol okretaja kod vracanja iz ljeve strane. To se osjeti smo me uzasno iritira. Vidio sam na srpskom forumu i jos negdje da je to ta famozna špulna pukla. Dali ima nesto u tome? Jeli se netko susreo stim?

ovjes je dobar, amortizeri su dobri, gume su nove, uporista i lezajevi amortizera su novi..,

Link to comment
Share on other sites

Zavojnica nema veze s tim. Ako je ona pukla onda ne bi radio zračni jastuk ili truba ili tempomat, a to opet nema veze sa nazubljenim volanom.

Jedino što može tomu biti uzrok je ležaj amortizera ili letva volana

Link to comment
Share on other sites

Letva je reparirana prije 2 godine, ja se tocno ne sjecam ali to je onda i pocelo mi se cini. Slao sam je bio u Zagreb u firmu Servo letve. Bit ce da je do toga onda mamicu mu

Link to comment
Share on other sites

Imao identican problem, dosjedi amortizera otisli k vragu. Izvana se cuo zvuk kako preskace, iznutra je jedino volan bio "na zube".

Link to comment
Share on other sites

To oko amortizera sam mjenjao, tako je bilo i meni. Kod okretanja volana je cvililo. Ali tu zubi su mi sigurno zbog letve, neznam dali je najbolje se pomirit stim ili sta...

to se ni ne skuzi lako, ali ja da kad vozim lagano po cesti 80-100 pa po blagim zavojima.. Ubija me al jbg

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.