Jump to content

Problem s osiguračem za stop svjetla


grandtour

Recommended Posts

Imam problem s pregaranjem osigurača za stop svjetla Meganeu II. Mislio sam da je problem u stop šalteru na pedali kočnice pa sam ga zamjenio ali osigurač pregori čim ponovo stisnem kočnicu,Zadnje lampe čine se ok. Da li netko ima iskustva s ovim problemom?

Link to comment
Share on other sites

E sad kad si spomenuo taj bužir skužio sam da mi već neko vrijeme ne rade lampice od registracije,naime rade kad se digne poklopac gepeka.Ići ću kod majstora da provjeri kaj je stim bužirom.

Link to comment
Share on other sites

Onda je 99% problem u buziru, ispucale su zice i sad radi kratki spoj. Ako je kojim slucajem tamo oke, nedavno sam imao slucaj da cim drzis kocnicu duze od cca 10 sekundi izgori osigurac. Problem je bio u samoj sijalici u desnom faru. :wavey:

Link to comment
Share on other sites

Nadovezujem sa na topic sa svojim problemčićem.

Ne rade mi lampice za tablicu, štop svjetlo i "obično" svjetlo straga desno i pozicija naprijed desno. Sve sam te lampe i lampice promijenio, međutim, ništa ne svijetli.

Vjerujem da je problem u osiguraču; zna li netko koji bi to osigurač bio? Je li moguće da su sve ove lampice na istom osiguraču? 

IMAG1154.jpg

IMAG1155.jpg

Link to comment
Share on other sites

Možeš ih sve povaditi i vidjeti koji je neispravan. Neispravan osigurac nema vidljive limene konekcije između dvije nožice.

Zato i jesu većinom svi prozirni. U tvom slučaju mislim da je plavi u pitanju, 15A, okomit stupac, provjeri njih prvo.

Link to comment
Share on other sites

Električar je pronašao kvar.Navodno je zamjenio kondenzator na UCH-u.Već sam mislio da ću morati mijenjati kupovati drugi UCH a navodno da nije baš jeftina priča.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.