Jump to content

Serijski amortizeri pri kraju


Matko123

Recommended Posts

Pozdrav ljudi,

Serijski amortizeri koji su mi na autu su pri kraju pa bi ih trebao mijrnjati prije tehnickog koji je za 2 mjeseca. Sad me zankma za sta da ih mijenjam a da usput mogu i spustiti auto. Bio sam u tokicu i molydonu i kazu da nrmaju to za clio 1.2 16v. Molim pomoc

Unaprijed hvala

Link to comment
Share on other sites

Imate na tehničkim stanicama uređaj za ispitivanje pa najbolje tamo provjeriti stanje amortizera

Link to comment
Share on other sites

Bio sam u tokicu na mijenjanju pakni i taml su testirali sve i rekli da mi je zadnji desni amortizer blizu kraju (dobio sam ispis podataka)

Link to comment
Share on other sites

najbolje da kupiš u lagerosu..ja sam platil 250kn komad TRW,dok su mi u tokića nudili neki kineski 250kn i neki talijanski 315kn komad..pa ti vidi onda..opruge Eibach prokit -3 sam ja platil 1150kn u proparts,što mi je bilo najjefftinije..a i idu na serijske amortizere..

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.