Jump to content

Renault Twingo 1.2 8V, 2005. godina, klima,168779km, servisna knjiga, 2. vlasnik


Bekrija

Recommended Posts

Na prodaju je Renault Twingo 1.2 8V iz 2005. godine sa pređenih 168779km. Zbog jednostavnosti i sentimenta u daljnjem tekstu ćemo ga zvati Tvile. Dakle, Tvile je na prodaju jer je kupljena Megy (Renault Megane op.a.).

2. sam vlasnik od 2010. godine a 1. vlasnica je teta Milka iz Koprivnice. Tvile je svo vrijeme adekvatno održavan čemu svjedoči servisna knjiga i naramak računa. Kad velim adekvatno to znači da su svi redovni i izvanredni servisi odrađeni u ovlaštenom servisu (Autodom Vidaković, Požega).

Od dodatne opreme Tvile nudi zračne jastuke za šofera i ovog što dosađuje sastrane, električne podizače, klimu (da, ima klimu i klima radi) te radio sa CD-om i USB portom (USB memory stick na fotografiji uključen u cijenu vozila kao i sadržaj istoga).

Začudo nema centralno/daljinsko zaključavanje niti ABS (jer pravo muško i emancipirano žensko voli kada guma tu i tamo zaškripi).

Na kotačima su adekvatne Fuldine ljetne gume a u podrumu Savine zimske gume koje su uključene u cijenu.

Tvile nije bez ožiljaka, ipak on jaše od 2005. godine. Tu i tamo pokoja ogrebotina, ožiljci od udaraca vratima vremešnih gospođa sa rukama punim cekera a iznad stražnjeg lijevog kotača je omanja udubina nastala prilikom izlaska iz dvorišta (fotografija označena strelicom). Sve nabrojano je kozmetičke prirode i samo doprinosi Tviletovoj karizmi.

Pa, da rezimiramo sve skupa. Šta dobivate? Dobivate jeftino vozilo koje se jeftino vozi a dokumentirana servisna prošlost obećava blistavu budućnost. A šta ne dobivate? Ne dobivate vozilo kojim ćete u neko nedoba zbariti nafirlitanu kučku sumnjivog morala ispred lokalnog narodnjačkog okupljališta. Ali to, svejedno, i ne želite.

Ali to nije sve! Ako nazovete odmah dobivate i set originalnih Renaultovih tepiha (set gumenih je već instaliran u Tviletu) i rezervni ključ.

Više detalja na linku ispod:

Tvile na Njuškalu

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.