Jump to content

Predstavljanje samoga sebe


DavidNG

Recommended Posts

Pozdrav svima, dolazim iz Nove Gradiške. Zovem se David, prezivam Laktić, imam 27 godina. Po zanimanju dipl.inž.građ. Vozim Megane Sedane II iz 2007.g.

To mi je 1. vlastiti auto koji sam si sam kupio (neračunam onaj od oca koji sam vozio 10 godina). Inače auto glasi na suprugu :)

Za ovaj forum sam saznao istraživajući bespuća interneta, a naravno zanimao me Reanultov forum zbog raznih razmjena iskustava.

Auto sam kupio od bratića i u besprijekornom stanju je, kada sam ga kupio prije 9 mjeseci imao je nevjerovatnih 63 000 stvarnih kilometara, a kiše i snjega nije vidio. Nažalost vidio je leda 3 dana nakon što sam ga kupio, nevjerovatno ali istinito.

U slobodno vrijeme bavim se hobby auto detailingom....

Toliko o meni, profilna slika uskoro, pozdrav svima!

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav Davide i dobrodošao! :dobroje:

Odobren ti je puni pristup forumu.

 

:welcome1:

 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.