Jump to content

Clio 3/facelift/ voda u kabini


geor06

Recommended Posts

Dakle, problem je prodor vode u kabinu ispod vjetrobrana nakon jače kiše. Izgleda da je mijenjan vjetrobran pa je majstor zaboravio nanijeti gumikit na suvozačevoj strani i po svemu sudeći jedino na tom mjestu pušta. Oba bočna odvoda kod brisača su očišćena i nemaju prljavštine. Isto tako vjetrobran ne može puštati na donjoj strani zbog položaja u odnosu na odvodni kanal. Da li je još netko imao sličan slučaj i pokušao sam to rješiti?

Edited by geor06
Link to comment
Share on other sites

Jesi provjerio ispuste ispod šajbe tu se hoće nakupiti lišća i svega drugog pa se začepi, jesi siguran da je šajba mjenjana?!

Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Jel se vidi kud voda ulazi?

Ako vidiš predjel gdje ulazi , to mjesto dobro isuši i onda pokušaj nafilati ljepila za šajbu , u većini slučajeva pomaže.

Link to comment
Share on other sites

Prvo što sam provjerio bili su ispusti sa obe strane ispod šajbe. Oba su čista i voda se tu ne zadržava.

Kad se desna vrata otvore onda voda kapa preko gumene brtve u kabinu. Micanjem brtve vidi se da dolazi ispod plastike koja je ispod bočnog vertikalnog nosača vjetrobrana. Zbog toga mislim da propušta na  vjetrobranu sa desne strane.

Malo ću pričekati bolje vrijeme i  rješiti to sa gumukitom.

Link to comment
Share on other sites

Najjednostavnije ti je locirat sa pištoljom za zrak , gdje duva u kabinu tu fali ljepila.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.