Jump to content

osigurac pumpe goriva


Unnamed

Recommended Posts

Pozdrav!

imam problem sa pumpom goriva, znaci u voznji kad stisnem naglo gas nakon par sekund izgori mi osigurac od pumpe goriva, kod normalne voznje i laganog dodavanja gasa nema problema. zna li netko u cemu bi bio problem?

rijec je o cliu 1.6 16v 2004g.

Hvala unaprijed

Link to comment
Share on other sites

znaci instalacija..mada nisam sumnjao na nju kad evo tjedan dana laganije voznje nista..ali cim je auto na oko 2000okr i stisnem gas do poda on prdne....

nadam se da nije sama pumpa kriva jer je mijenjanja pred 20tkm..

Link to comment
Share on other sites

Kao što su ti već rekli odmah električaru dok nisi izgorio na cesti.

Link to comment
Share on other sites

Iz  vlastitog iskustva govorim da konstantno izgaranje osigurača nije diječja igra.

Ja sam isto tako zanemarivao 2,3 izgorena osigurača , dok se na kraju nije krenulo pušiti iz razvodne kutije a bilo je 5 do 12 da auto izgori , pošto se sva instalacija što ide prema zadnjoj signalizaciji istopila , jer je nešto srano po istoj kod pethodnog vlasnika auta.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

ispricavam se sto se prije nisam nisam javio, more, posao....

uglavnom mislim da sam rijesio kvar, izolacija kod konektora od pumpe bila ostecena, masa nije bila bog zna sto dobra i stopice na samoj pumpi su bile labave..proslo je nekoliko dana bez ikakvih problema..

hvala svima na pomoci!!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.