Jump to content

Pomoć oko kupovine rabljenog Clia


Gerira

Recommended Posts

Pozdrav. Nisam već dugo bio na ovom forumu jer sam prodao Megana i s vremenom izmjenjao par auta (Ford, Citroen, Peugeot...). Sada gledam zamijeniti staru Xsaru koju vozim (cca 300tkm več ima) pa su mi Clio II zapeli, uglavnom 1.2 16V i 1.4 16V motori. Gledao sam nekoliko auta iz oglasnika i zapeo sam za jednog Clia 1.2 16V 2003 godište. Ima troja vrata, klimu, podizače.

 

Čovjek kaže kako je bio udaren od iza prije nekoliko godina, pokazao mi je gdje je bio zavaren ispod tapecirunga gepeka. Klima i ostala oprema radi, ulje mi se činilo oke (žutkasto), nigdje motor nije bio masan, unutrašnjost je relativno ok (ima jednu potrganu plastiku i gornju armaturnu ploču bi trebalo novu stavit jer mu se otopilo nešto na njoj i vozačev sic pokazuje lagano znakove starosti. Ima jednu poveću manu koja me muči, a to je da se pali na gumb jer se pokvarila bravica paljenja motora (da se kontakt i onda se upali na gumb). Sad nisam ni sam pametan uzeti ili ne, mane mi se ne čine kao skupe jedino ta bravica me muči.

 

Clio ima 220tkm, cijena 11000kn, regan godinu dana, gume zimske i ljetni set iz sredine 2014. godine, limarijski nema hrđe te ima par ogrebotina sukladno godinama, ali dosta dobro je izgledao.

Može li mi netko dati neki savjet vezano uz kupnju Clia, na što paziti kod njih i kakvi su generalno na kilometražama 200tkm+? Bio bi jako zahvalan na bilo kakvoj pomoći/savjetu :)

Nadam se da nisam fulao rubriku foruma, ako jesam molio bi admine da ju premjeste u ispravnu rubriku :)

Link to comment
Share on other sites

bolje ovoga uzmi nego onog koji je bio razbijen

Link to comment
Share on other sites

bolje ovoga uzmi nego onog koji je bio razbijen

Vidio sam oglas samo koliko sam skuzio taj nema klimu, a dosta mi je bitna jer se svakodnevno po nekoliko sati vozim po gužvama...

Link to comment
Share on other sites

Te zanima megane 2 1.9dci?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.