Jump to content

T: apartman na 7 dana 30.07-15.08.


borny

Recommended Posts

Unajmio bih apartman na 7 dana unutar prva 2 tjedna 8. mjeseca.
 Favoriti su zasad Lošinj i Korčula, ali sve je otvoreno.

Tražimo otprilike sljedeće: blizu mora - ne mora baš biti prvi red, ali da nije 2km u brdo, kuhinja za spremit pokoji obrok, klima nije uvjet, parking, cijena po noćenj do 60€.

 

Ako iznajmljujete ili poznajete nekoga tko iznajmljuje bilo kaj, javite na PM.

Edited by borny
Link to comment
Share on other sites

sretno, ja ne znam kaj je ove godine otocanima, cifre su otisle u nebesa, nas su trazili 100 eur prije 30.06. na dugom otoku...

dobih ponudu za lastovo, 10 dana 10 000kn :aua:

Link to comment
Share on other sites

Ma da se pronaći, ja konkretno znam za brač, meni je tamo puno mjesta top topova i priroda, more, sve...

Samo se za to treba sjetiti tražiti puno ranije nego sada, onda se nađe i za 50 eura ovo kaj tražiš.

Jedino je trajekt skup.

Link to comment
Share on other sites

Ja i cura smo bili od 28.06-03.07 na korculi, zavalatica. Soba+kupaona+klima+frizider. 1000kn. Nije puno i nema kuhinju ali i tako smo dorucak u "apartmanu" i cijeli dan na more, prigrist sta na plazi u kafani uz koju pivicu i na vecer kakav restoran. Presli smo korculu uzduz i popreko koliko smo mogli u tih par dana i otisli nakon tog 3 dana na rab sa prijateljima. Na rabu apartman dvosobni+kuhinja+klima+kupaona+tv 800kn za nas 4.

Sve to smo rezervirali negdje pocetkom 5mjeseca..

Edited by laci
Link to comment
Share on other sites

Zvadis zadnje siceve, gurnes prednje, spuzva i krenes odes na destinaciju i na licu mjesta gledas i biras, ako kojim slucajem ne nadjes sto je malo vjerojatno prespavas u autu cep u usi cisto da se ne trzas na svaki penis, pa opet u potragu. Tak sam ja kao mlad.

za obavljanje nuzde se ne brini ionak bus od neizvjesnosti bio zatvoren :D pa kad ubodes smjestaj onda sve ide iz tebe ahaha i kad ti to dopizdi u zivotu onda si za nove destinacije kupis kampicu ko ja :p 

Edited by CRN11
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.