Jump to content

Okretaji luduju


Loge

Recommended Posts

Prvobitno kada upalim auto auto jedno vrijeme radi normalno na normalnim okretajima a nakon neke voznje kada stanem non stop radi na 1200-1400 ob..  

U zadnje vrijeme stvar se pogorsala. Prilikom paljenja auta on radi normalno ali kad pervi put pipnem gas on ga samo digne u visoke obrtaje i tako drzi cijelo vrijeme  od nekih 2500 do 3000. Stalno tako skace naravno tu je poruka za servis uz check injection. 

 

Dali je neko imao vec ovaj problem? Sta bi moglo biti i koliko za popravak? Trazio po forumu al nisam bas nasao. 

Link to comment
Share on other sites

niti nebudeš. Spojit na dijagnostiku i zna se problem.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam imao taj problem al doduse na meganu cupe 1... akumulator je bio neispravan i auto je normalno palio al odma bi okretaji poceli divljati... al kak kaze kolega .. odi na diagnostiku pa ce se vidjeti.

Link to comment
Share on other sites

Kad je akumulator prazan, piše u manualu da se okretaji dižu na ~1300 ako se ne varam. No to je onda zakucano na tim okretajima, a ne da pleše gore dolje +-1000 okretaja!

Link to comment
Share on other sites

Klapna, davač položaja klapne, potenciometar gasa, gubi vakum, električni kontakt na MAP senzoru... svašta može biti. Diagnostika.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Rijec je bila nekakva pumpica popravak me izasao 200kn.. pretpoatavljam neka koja ubrizgava gorivo ili neato.. ne razumijem se toliko u auto al eto  nista strasno hvala bogu..

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.