Jump to content

Clio 2 1.6 16v rxt problemi


Cliorxt

Recommended Posts

Pozdrav svima imam par problema sa svojim cliom.nerade prednje maglenke spojene direkt rade ovako preko prekidaca ne,trece stop svjetlo neradi,zadnji brisac se svakako pali i staje,ljevi zmigavac nekad ugasi nekad ne,stelanje brzina prednjih brisaca uopce nefunkcionira.

Link to comment
Share on other sites

za maglenke si pogledaj osigurač prvo ili kako  kod mene  isto tako nije radilo,osigurač dobar,spojeno direkt radi,a na prekidač radi odnosno tu i tamo i nakraju je jedan đek bil oksidiral,a on ti je tamo negde gde se spajaju 2 kabela od obe maglenke ,pa šta ide prema kabini..

za treče stop češ najvjerovatnije morati zet drugo svetlo,jer je celo zaliveno tako da češ jako teško otvorit ,a da ne slomiš nešto..al prvo pogledaj kakav je đek na njemu,da ni oksidiral..

za štelanje brzina si pogledaj da ti se nije možda odlotala žica na ručici brisača..tako je i meni bilo ,al na ručici od žmigavaca..

Link to comment
Share on other sites

1. skidaj maglenke, radi usise za gljivu

2. skidaj stop, laksi ces bit

3. skidaj brisac, stavi cep ko sta smo meni na meganu :p

4. skini zmigavce iz kucista, ionako si vozio bmw-a, pa znas kako je to ne davati zmigavce :p 

5. sta ce ti stelanje, ne vozis talismana, nego kantu clia 2 :p 

Link to comment
Share on other sites

cuj, po iskustvu sa mojim prekidacem za paliti motor, mogao bi biti neki relej...isto tako na petardi kad nije pumpa goriva radila, smo stavili relej i prekidac za ju paliti nakon kontakta

Edited by Ruske
Link to comment
Share on other sites

dali se uopče čuje motorič da radi,jer ako se čuje i ne podešava snop onda mu se onaj pipac odkačil od sjenila..

 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.