Jump to content

Megane 2 Bosh pumpa


Guest

Recommended Posts

Pozz, nije me dugo bilo ovdje, ali kada dođem, dođem s problemima. Evo počeo mi sada teško paliti, onako, treba mu 5-6 verglanja da uplali. Baš se muči, auto radi normalno, akumulator provjeren, e sad senzor položaja radilice bi bilo super da je problem, ali bojim se da je problem u Bosh pumpi. E sad zanima me, koji se majstor preporucuje, ponukani iskustvima i kako se krecu cijene servisa Bosh pumpe, okvirno...

 

Megane je 2006.  15dCi  350 000km

Edited by Gjur0
Link to comment
Share on other sites

Koliko je kw auto?

Auto treba prvo staviti na dijagnostiku, viditi dali ima kakvih gresaka i viditi tlak common raila prilikom paljenja. Ako tlak nije uredan onda treba ispitati injektore, i ostatak sistema.

 

Po profilnoj slici vidim da je megane ph2? Predpostavljam da je onda 63kw? Ako je 63kw, onda nevjerujem da je do pumpe(iako postoji mogucnost), prije bi rekao da je do injektora.

Edited by kristijan1710
Link to comment
Share on other sites

Na 78kw je siemens ubrizgavanje i nije problematican kao delphi sistem.

Dal svaki put tako tesko pali ili samo prvo paljenje ujutro?

Treba staviti auto na dijagnostiku i vidit sta se tocno desava....

Edited by kristijan1710
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.