Jump to content

K: Sjedala Clio 2 ph2


grgaph2

Recommended Posts

Kupujem sjedala za Clio 2 ph2 (3 vrata). Idealna bi bila ona profilirana koja dolaze u boljim paketima opreme (npr.Dynamique) i stražnja klupa koja ima naslone za glavu. Ponude ovdje ili na PM 

Link to comment
Share on other sites

pogledaj si malo avto.net jer sam ja tamo naletil na one profilirane za 50€  i još dobil obloge za vrata..

Link to comment
Share on other sites

Gledao sam tamo. Našao sam i ja za 50€, ali za 5 vrata, što je stvarno povoljno. Onda sam uspio pronaći i za 3 vrata samo što su skoro 3x skuplja (130€). Cijene očito dosta variraju pa se zato nisam zaletavao s kupnjom u nadi da će se naći nešto povoljnije. Za sada imam tu jednu opciju pa ću vidjeti. U svakom slučaju, hvala na odgovoru :)

Link to comment
Share on other sites

ma samo pomalo,ne žuri ti se nikam..bude več nešto jeftinije naletilo..a kad ih kupiš i montirat češ se preporodit kako dobro drže..

Link to comment
Share on other sites

još uvijek tražim...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.