Jump to content

T: Garažu za motor (Rijeka-Turnić)


Tahoumaru

Recommended Posts

Tražim garažu za motor, može i dio garaže, negdje na Turniću u Rijeci. Glavno da mi je negdje pod ključem, što zbog sigurnosti, što zbog vremenskih uvjeta i da ne moram pola sata hodati do njega. Vozim ga cijele godine pa bi bilo dobro da mogu doći i izvuć ga van u bilo kojem trenu, ali u principu mi ne treba cijela garaža, samo da stane jedan "midweight cruiser" :)

Pa ako netko zna nekoga tko ima mjesta u blizini i voljan je za neku normalnu cifru iznajmiti otprilike 5 slobodnih kvadrata garaže (recimo 3x1.5 metar) bio bih zahvalan kad bi mi se javio.

A ako slučajno kolege motoristi znaju za neki siguran ograđeni natkriveni prostor u blizini na kojem se može ostaviti motor, ili možda tutnuti parsto dlakavaca mjesečno nekom zaštitaru koji čuva takav prostor, isto nek se slobodno javi, diskrecija zajamčena :D 

 

Pošto pravila oglasa kažu da mora biti i slika, evo jedne:

Yama.thumb.jpg.31d73333054918dd5069ebf79

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.