Jump to content

Servis za Renaulte Split, Kastela, Trogir


Stonex

Recommended Posts

Zna li netko ima li koji dobri serviser za Renaulte na ovom podrucju, ono da nije ovlasteni nego na crnjaka, u fusu, da je pristupacan i dobar?

Di vi na Splitskom podrucju servisirate aute?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ne idu svi u gasperova nego nije neki izbor a da bi se moglo preporučiti. Isto sam pitanje postavio prije cca godinu dana, dobio dva imena/broja, zvao par puta, zvoni i ne javlja se nitko, pitam se zašto. Osobno idem u legalni servis (nije ovlašteni), nije po cijeni ko ovlašteni a nije ni da će ti promjenu ulja naplatiti 50kn za ruke a uz to imaju glupe fore za sate rada ako kupuješ kod njih dijelove ili nosiš sam. Točni su za termine, pristojni i dobro opremljeni,daju garanciju ali osobno volim više da izgubi 10min više i malo se potrudi a ne da vraćaš na reklamaciju. Možeš dobiti detalje na pm ali da bi baš preporucio kao servis tipa prst u uho, ne bi. Prije sam radio na st3, jurišić, bili odlični, srozali se skroz, a i znam nekolicinu šta su ih isto napustili.

Poslano sa mog Redmi Note 2 koristeći Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Bio davno i tamo, prvi dojam super, kad je problem mijenja se po redu ali se ne vraća što zna biti poprilicno skupo (nije direktno moje iskustvo ali je iz prve ruke)

Poslano sa mog Redmi Note 2 koristeći Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.