Jump to content

Pozdrav iz Varaždina


HorvatN

Recommended Posts

Bok bok ekipo :)

Evo kao što sam ukratko napisao i na samom profilu, ja sam Nikola Horvat i dolazim iz okolice Varaždina (Nedeljanec). Imam 25 godina, studiram na Fakultetu organizacije i informatike te ujedno i radim. Slobodnog vremena baš i nemam, ali zadnja sam godina na faksu, pa će kasnije biti lakše i ljepše (nadam se). 

No kad se nađe pokoji sat, volim otići s društvom na paintball ili paraglidinig, volim 3D modeliranje, glazbu itd. 

Zahvaljujući tempu di kombiniram posao i faks, uspio sam si konačno zaraditi za svoj prvi auto iz "vlastitog džepa", i odluka je pala na Renault Megane II. Plan je bio da ne potrošim sve novce na sam auto, već da si ga mogu i srediti. To sam i napravio, odmah nakon što sam ga kupio išli su unutra komplet filteri (filter zraka, kabine, ulja, goriva), novo ELF ulje, svjećice itd. No očito u životu baš i nemam sreće jer mi se prošli tjedan desio kvar koji me i naveo da se ovdje prijavim, ali više o tome u rubrici koja je za to namijenjena. Nadam se da će se kvar riješiti na što bezbolniji način, da će me autek služiti neko vrijeme i da se budemo zajedno "družili" :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.