Jump to content

Još problema...motor kucka laguna 2 1,8 16v


krunno

Recommended Posts

Upalim hladnu i ne čuje se ništa,kad se zagrije počinje nešto kuckati i kad dodam gas preko 1500-1600 okretaja prestane....

Link to comment
Share on other sites

Injektori od plina ? Ak imaš zelene Valtekove, oni su glasni. Se događa isto i na benzinu ?

Link to comment
Share on other sites

Nisu injektori plina,oni jedva da se čuju i da,isto je na plin i benzin a zvuk lupkanja se čuje iz glave,kao da su ventili ali motor radi normalno.

Link to comment
Share on other sites

Ili hidropidizaci ili varijabilna remenica meni se isto to dogadalo na 2.0 16v. Prvo vidi remenicu ak nije tek onda podizace

Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ok,hvala,na više mjesta su mi rekli da je 99% remenica,nisam još ništa niti pipnuo jer sam kratak s vremenom a i tako je to drugi auto pa nije toliko bitno.

"Glavni auto" opel omega b,mada je nešto starija i sa više km mi se čini puno pouzdanija pa pretežno koristim nju.Mislim da je ova tehnologija između 1990-2000god puno bolja,s omegom sam natukao 100 000 u dvije godine i nije niti zacuknula a bilo nas je posvuda i u svakavim uvjetima.

Hvala na pomoći i javim kad nešto riješim...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.