Jump to content

Gas do kraja i baci u safe mode??


olympya

Recommended Posts

Zadnjih par dana imam problem sa time da kad, koliko sam primjetio, kad dam gas do kraja baci u safe mode. To mi desilo inače 2-3 puta godišnje ali ne na pritisak papuče do kraja. Pošpricao bi kontak sprejom konektor na pedali i klapni i onda je mir. Sad ću probat opet, ali me malo čudi zašto samo kad zakucam gas do kraja. Da nije možda do pedale?
ovo je dosta nezgodno, desilo se 2 puta dok sam preticao i 2 puta na uzbrdici. Ugasim auto, promrdam mali žice na konektoru papučice, upalim i radi normalno. Razmišljam da možda ako kontakt sprej i čiščenje grafitne pločice ne pomogne da probam uzet novu pedalu. Dođe me nešto manje od 350 kn u firmi.

Link to comment
Share on other sites

Možda je onda problem u konektoru? Treba očistiti i nekako podignuti kontakte da pritisnu jače. A možda je grafitna pločica oštećena na spoju sa metalnim kotaktom izvoda.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.