Jump to content

clio 3 teško pali i gasi se


leđo

Recommended Posts

radi se o modelu 2007 god. 1.2 16v  55kw .Auto treba dugo verglati sa gasom da bi upalio i ako upali odma se ugasi ako se pusti gas.U vožnji auto radi nemirno i nema snage. Probao promjenit bobinu nije, svjećice nisu, sumnjam na injektore ali su mi čudni simptomi jer je moj clio palio bez problema iako je injektor bio neispravan i nije mi se gasio.

Link to comment
Share on other sites

Mora se skidati komplet usisna rampa. Provjeris da li je do njih tako da sa sprejom npr čistač kočnica sprejas po spoju usisa i motora dok motor radi. Ako mijenja rad onda je do njih. Originalne su oko 250 kn.

Link to comment
Share on other sites

hvala na savjetu Mata ,ako nije do toga napišem što je bilo kad ga rješimo 

 

Link to comment
Share on other sites

Jel imaš kakvu grešku na tabli?

Jel kačen na CLIP da se vidi koje su greške?

Bez toga je na nivou gledanja u grah.

Link to comment
Share on other sites

nije bilo nikakve greške na tabli za CLIP neznam ali smo otklonili kvar pukla je opruga ventila zamjenili, naštelali i auto radi

 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.