Jump to content

1.9 dti, mišljenja


mane

Recommended Posts

Danas brat kapario jednog megana 1.9 dti, karavan, 2002 godina. Auto ima 270000 km, malo smo ga propeljali i autić sasvim solidno ide.

E sad mene i njega najviše zanima kakvi su ti dti motori?

Imali smo megana 1.4 nekad prije i sve nam je jasno oko ovijesa, limarije i mehanike, jedino taj motor nam je nepoznanica. Mislim da je motor 75 kw unutra.

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Jako zahvalan motor , prilično idržljiv.

Najveći problem mu može biti  VP44 "boš" pumpa ali i to nije tako često , tako da je taj motor poput onog starog VW 1.9TDI , u principu sipaj i vozi...

Link to comment
Share on other sites

Odlično, takav odgovor je lijepo vidjet.

Gledali smo prije tog megana jednog Volva V40 sa 1.9 td motorom koji bi trebao bit isti kao i ovaj, no s njim vjerojatno nešto nije bilo u redu. Auto se sav tresao, nije baš nešto ni vukao i dosta je bio bučan. Ovaj u meganu je totalno druga priča, ništa ne trese, ne buči, lijepo potegne, ne dimi crno skoro ništa na auspuh.

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

evo kod mene na satu 307t km  i jako zadovoljan motorom..osim redovnih servisa ,na 280t km je propišala boš pumpa i reparirana za 1200kn,na oko 260t km je napuknuo alu nosač boš pumpe te je zavaren i vozi dalje..MAF se bil zaprljal i ponekad pri jačem ubrzanju je ostal bez gasa,al  očiščen kontakt sprejom i vozi miško..

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.