Jump to content

Clio 2 1.6.16v sve gore i gore


Cliorxt

Recommended Posts

Ekipa  molim pomoc clio 2 ph1 1.6 16v je totalni poblesavio.naime prije koji dan mi je u voznji cuknio koji put i nastavio ic normalno i jucer je poceo trokirat jako.na niskim okretajima auto je nevozljiv koliko cuka.pali normalno ii radi na leru ali u voznji cuka.bobine nisu iskljucujem jednu po jednu dok radi i mjenja se rad.svjecice sve crne osim prve koja je mokra,promjenjene i dalje isto.i uz to rikverc svjetlo se upalilo i negasi se.prvi put mi je prije par mj upalila rezerva a auto imao 10l goriva i vise i krepo pokazivac temp motora a senzor novi i ispravan.sta da radim.auto na sve gore i gore ide

Link to comment
Share on other sites

Vozi elektricaru da pregleda instalacije a onda mehanicaru na kontrolu

Link to comment
Share on other sites

ovo sto ti je laci rekao, imas vise problema, jedan od njih je i losa masa na zadnjem delu vozila (stop svetla, rikverc svetlo).

Link to comment
Share on other sites

Ovo je 1.6 16v zamjenjene svjecice stavljene beru titan,dizne ispitane i ociscene ko nove su,pumpa goriva zamjenjena sa walbro jacom,na dijagnostici sve uredno.dvije svjecice mokre lagano a dvije totalno crne.a auto jos uvijek radi isto 

Link to comment
Share on other sites

Jesi provjerio kod električara struju ? Zašto si mijenjao pumpu, jel tlak bio loš ili ?

Link to comment
Share on other sites

kod dobrog električara jer je negdje nešto u kratkom spoju. pošto je ubrizgavanje u igri, nemoj se tak voziti da ti auto nebi planuo..

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Renault-klub.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfiguritati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Koristeći se ovom web stranicom, pristajete na opće uvjete te pravila ponašanja.